Klima uređaji

Besplatno 5-godišnje jamstvo na rezervne dijelove

Zdrav zrak

Odgovarajuće održavani klima uređaj osigurati će optimalnu kvalitetu zraka i pored funkcije grijanja i hlađenja. Redovitim čišćenjem zračnih filtera i izmjenjivača svoje klima jedinice, osiguravate da Vaša obitelj i Vi udišete čist zrak.

Povećana učinkovitost sustava

Rutinsko održavanje poput pregleda, promjene ulja i tekućina u sustavu, zamjene dotrajalih ili neispravnih dijelova i ostale manje preinake, pomažu da Vaš klima uređaj radi znatno učinkovitije. Za uzvrat, dobiti ćete uštedu u potrošnji energije jer ispravno održavani sustav neće raditi na svom maksimumu.

Povećana sigurnost

Ukoliko jedinica ne radi u optimalnim uvjetima duži vremenski period, može prouzrokovati nesigurne radne uvjete. Redovito održavanje osigurava nesmetan rad klima uređaja i u skladu sa lokalnom regulativom.

Originalni rezervni dijelovi, alati i oprema

"Rezervni dijalovi korišteni od strane daikin Servisa ili Servisne partnerske mreže su svi certificirani od strane Daikina, što znači da je rizik od kvara ili smetnji znatno manji uz poštivanje originalnog jamstva na uređaj. U slučaju da je potrebno otvaranje, remont ili popravak jedinice, Daikin kao proizvođač ima sve potrebne originalne alate i opremu da se osigura popravak prema napucima tvornice i omogući nesmetan rad Vaše opreme. "

Minimalno vrijeme u kojem sustav ne radi

"Unaprijed dogovaranje servisnh posjeta je najkvalitetnije rješenje koje omogućava svim stranama dovoljno vremena za pronalazak odgovarajućeg datuma za serbisni posjet kako bi jedinica uvijek radila nesmetano. Dobro održavani klima uređaj ima znatno manje izgleda za kvar tijekom sezone, a kvalitetne informacije o svim pregledima koji su izvršeni znače puno manje brige o ventualnim kvaorima u vrijeme kad je jedinica najpotrebnija."

Uštede na troškovima

Dugoročno gledano, redovito održavanje je uvijek znatno jeftinije nego ad-hoc intervencije. Preventivno održavanje omogućava i Vama i Daikinu planiranje i izbjegavanje neželjenih intervencija. Jasni i trasparentni troškovi, kao i dobro pripremljeni izvještaji o održavanju mogu se lako predvidjeti i pripremiti i na taj način se tijekom vremena smanjuju ukupni troškovi vlasništva uređaja i adekvatni troškovi pogona.

Prednosti za Vas

  • 5-godišnje jamstvo na rezervne dijelove za Vašu jedinicu
  • Daikinova certficirana servisna mreža
  • Vaše mjesto za kontakt sa daikinom i Vašim servisnim partnerom
  • Ekskluzivni postprodajni servisni paketi (uskoro)
  • Sva povijest Vaše jedinice na jednom mjestu