Produljeno jamstvo

Besplatno 5-godišnje jamstvo!

Zdrav zrak

Odgovarajuće održavani klima-uređaj će osim funkcija grijanja i hlađenja osigurati i optimalnu kvalitetu zraka. Redovito čišćenje zračnih filtera i izmjenjivača vašem klima-uređaja jamstvo su čistog zraka u vašem domu.

Povećana učinkovitost sustava

Rutinsko održavanje poput pregleda, promjene ulja i tekućina u sustavu, zamjene dotrajalih ili neispravnih dijelova i ostale manje preinake, pomažu da vaš klima uređaj radi znatno učinkovitije. Za uzvrat, dobit ćete uštedu u potrošnji energije jer ispravno održavani sustav neće raditi na svom maksimumu.

Minimalno vrijeme u kojem sustav ne radi

Unaprijed planirani servisni posjeti i uredno održavanje vašeg uređaja znače puno manje brige o eventualnim kvarovima, pogotovo u vrijeme kad vam je uređaj najpotrebniji. Sada je to jednostavnije nego ikad – sustav vas informira kad je vrijeme za servis.

Originalni rezervni dijelovi, alati i oprema

U svakom trenutku možete biti sigurni da Daikin servis ili servisna partnerska mreža koriste isključivo originalne rezervne dijelove. Na taj način rizik od kvara je sveden na minimum. U slučaju eventualnog potrebnog otvaranja i popravka uređaja, Daikin je osigurao sve potrebne originalne alate i procedure prema naputcima tvornice za siguran popravak i nesmetan rad.

Uštede na troškovima

Dugoročno gledano, redovito održavanje je uvijek znatno jeftinije nego ad-hoc intervencije. Preventivno održavanje omogućava i vama i Daikinu planiranje i izbjegavanje neželjenih intervencija. Jasni i trasparentni troškovi, kao i dobro pripremljeni izvještaji o održavanju mogu se lako predvidjeti i na taj način se tijekom vremena smanjuju ukupni troškovi vlasništva uređaja i adekvatni troškovi pogona.

Prednosti za vas

  • 5-godišnje jamstvo za Vaše Split te Altherma jedinice
  • Daikinova certficirana servisna mreža
  • Vaše mjesto za kontakt s Daikinom i vašim servisnim partnerom
  • Ekskluzivni postprodajni servisni paketi (uskoro)
  • Sva povijest vaše jedinice na jednom mjestu